Despre Noi
categoria selectată

Noi stim totul
despre gazon

Socita ACUM consultatie gratuita privind pregatirea solului insamantarea si intretinerea gazonului.

In scurt timp vei fi contractat de un specialist Agro Villa

Compania noastra SC «Tarod Com» SRL a fost infiintata in orasul Drochia, în 2004. A fost cu adevărat o piatră de hotar remarcabilă în dezvoltarea afacerii noastre, care a dat un impuls pentru un viitor prosper al companiei pe piețele interne și mondiale.

Primii ani am fost angajat în cultivarea puetilor de  nuci, care este una dintre cele mai importante ramuri ale agriculturii republicii.

În anul 2006 am început să construim un depozit, iar în 2009 au fost în măsură să se laude de a avea un spațiu cu drepturi depline de 70 de metri patrati. Această mulțumit nu numai noi, ci, de asemenea, clienții noștri, să asigure pe termen lung de cooperare și seriozitatea noastră a companiei ca un agent economic. Ulterior, am crescut zona comerciala de 200 de metri patrati. Avem acum conditii  și capacități tehnice de a servi clienții și partenerii din toata tara.

În 2010 a fost un eveniment important pentru SC «Tarod Com» SRL -  trecerea la un nivel nou și recunoașterea de către colegi, compania noastra a devenit membru la Cooperativa de Intreprinzator «Agrostoc». Avind facilități excelente și echipate cu tehnologie de ultimă oră, cooperativa oferă condiții favorabile pentru membrii săi, precum și le oferă toată asistența posibila. Printre principalele activități ale Coperativei se evidentiaza serviciile de calitate pentru sectorul agricol, acordarea  prețurilor corespunzătoare produselor și posibilitatea de a exporta marafuri către alte țări. Suntem mândri de această cooperare și suntem dispusi pe viitor  de a face parte din  componenta membrilor  "Agrostoc», contribuind la avansarea cooperativei in economic al țării.

De asemenea, în 2010, in  companie  a fost înființat  departamanrul de servicii de amenajare a teritoriului și  irigare.

În 2011, am stabilit un departament special pentru servicii și întreținere terenurilor și a sistemelor de irigare (peluze, terenuri de sport, sisteme de irigare ), precum și de a oferi servicii de design peisagistic. Această tendință ne da posibilitatea de a avea mai milti clienti care se bucură de lucrarile noastre.

În 2013, compania SC «Tarod Com» SRL a semnat o serie de contracte pentru importul de utilaje agricole cu mai mulți parteneri europeni.

În 2014, compania noastra a devenit distribuitor oficial al partenerilor italieni «BCS Group» și «ZDS Group», începând cu furnizarea de echipamente si utilaje agricole si pompe submersibile. În același an am început să procuram  echipament special  pentru intretinerea  gazonului de la compania «BLEC Global Ltd».

În prezent, compania SC «Tarod Com» SRL este administrată de directorul general, în conformitate cu care s-au adunat toate departamentele și angajații. Compania are mai multe departamente:

  • Departamentul de vânzări 
  • Departamentul de Administrație 
  • Departamentul de Finanțe și Contabilitate 
  • Dispoziții și Departamentul Welfare 

 

Fiecare departament este condus de directorul general, care asigură funcționalitatea lină și raționalizata.

 

Acestea sunt componentele de bază ale unei afaceri de succes. Vom fi bucuroși să cooperam!

`
Designed &
Developed by
Loading