Cum sa ai grija de gazonul perfect
gazon.jpg

O ingrijirea perfectă a gazonului  ar trebui să fie de zi cu zi, în caz contrar toate eforturile anterioare vor fi în zadar. Primul pas ar fi de a înțelege ce fel de lucrari si la ce vreme trebuesc facute pentru terenul dat, de a face un plan de lucru, apoi cu  emoții pozitive de facut lucrarile propriu-zise.

In general, toate lucrările pe gazon de îngrijire pot fi împărțite în următoarele componente principale:

- Tunsoarea

- Scarificarea (la necesitate) 

Aeratia gazonului

- Aplicarea ingrasemintelor

- Udarea gazonului

 

 

Udarea trebuie să fie gazon verde după cum este necesar. Proprietari experiență peluze aduce în cele din urmă sistem de irigare vreodată propriu, iar începătorii ar trebui să ne amintim câteva reguli simple. În primul rând, apa de ploaie pentru irigare nu este suficient, deci va trebui să apă gazon în plus una sau două ori pe săptămână, dimineața sau seara. În al doilea rând, prea tânăr gazon abundent adăpate nu este necesar, este plină de spălare de semințe. În al treilea rând, ar fi mai bine pentru a obține un sistem de irigare inteligent, care va avea grijă de toate udare. Acum există un astfel de varietate de sisteme de irigare, chiar proprietarul mai cumpătat nu își poate permite să vă faceți griji cu privire la îngrijirea corectă pentru copilul lor.

Nu mai puțin important, iar tunderea gazonului. Cine dintre noi, chiar și pentru o clipă imaginat eu conducere o masina de tuns gazon, iarba Shearer în conformitate cu aceleași parametri, miros proaspăt tăiate verde în zori? Într-adevăr acesta este un vis, iar visul este real!

Nu este necesar să taie gazon prea scurt, 30 mm - care este înălțimea minimă de iarbă într-un gazon perfect. În plus, cea mai mare teren, mai rezistent este la secetă și buruieni. În același timp, primul cosire trebuie să fie efectuată atunci când iarba ajunge la o înălțime de cel puțin 10 cm; Acest lucru va permite plantelor să se mai puternic. Cosi gazonul în diferite direcții, se recomandă ca iarba nu este îndoit într-o parte și se uită curat si frumos.

Înainte cosit gazon mai bun fan-greblă Pieptenele prin ea, ea nu va permite buruieni pentru a germina și de a ajuta curăța suprafața gazonului de excesul de gunoi, care este în detrimentul creșterii ierbii. Uneori, cu toate acestea, va trebui să buruienilor gazon din planta malware manual. Fără aceasta, nici un fel, dar cu natura în actul de îngrijire este la maxim! Și să ne amintim că cosit iarba udă poate bloca Lawn echipament.

Aerisirea (aerare) a gazonului se efectuează pentru a satura solul cu oxigen. Deoarece în timp gazonul este compactat la mersul pe jos și cosit, devine necesar să se deschidă de asistență condensat soluri suplimentare. Gardens sau furci speciale trebuie să se facă în țara de deschideri prin care oxigenul poate intra în sol. Pentru a produce o astfel de procedură nu este mai mare de două ori pe an. Ne putem restrânge, și la un moment dat, se mai in toamna (septembrie sau octombrie). Dacă gazonul este prea voluminos stoc recomandat aerator - echipament special care elimină necesitatea de a forței de muncă fizică grea.

Ei bine, cum face fără îngrășăminte? Orice organism, mai devreme sau mai târziu, ar putea fi necesar momeală. Nu este o excepție și iarbă. Fertiliza gazonul trebuie să fie în primăvară, oferind germenii mai multă hrană pentru creșterea și sănătatea rapidă. Există îngrășăminte complexe, care permit să aibă grijă de toate aspectele legate de gazon verde, salvarea proprietarul de la care solicita cauzele orice probleme.

Când cosit iarba nu colectează îngrășământului nu pot fi necesare. Si merita sa ne amintim că cel mai bun îngrășământ pentru a alimenta peluza într-un moment când iarba este uscată și solul umed.

Dacă gazonul devine spălat-out, apare pe un nenorocit și întunecarea, acesta este un clopot avertisment care semnalează încălcarea îngrijire. Este necesar să se evalueze situația, pentru a verifica corectă și la timp dacă să lucreze și apoi să corecteze erorile identificate. Dar nu dispera! Erorile sunt comune tuturor celor care încearcă să facă cele mai bune locuri de munca posibile. Dar cu experienta si calificare vor veni. Și dacă urmați regulile de ingrijire a descris mai sus, multe probleme pot fi evitate la primele începuturi.

Si lasa britanicii susțin că pentru a crea gazon perfectă necesită 200 ani! Gazonul poate fi un ideal in 2-3 ani, dacă faci un efort și va prețui cu dragoste adevărată grădinar.

Noroc!

Cum sa ai grija de gazonul perfect

O ingrijirea perfectă a gazonului  ar trebui să fie de zi cu zi, în caz contrar toate eforturile anterioare vor fi în zadar. Primul pas ar fi de a înțelege ce fel de lucrari si la ce vreme trebuesc facute pentru terenul dat, de a face un plan de lucru, apoi cu  emoții pozitive de facut...

Diferența dintre deținătorul celui mai bun gazon și vecinul său

Care este diferența dintre pilotul « Formula 1 » și un simplu șofer, care în fiecare dimineață își duce bosul la serviciu, iar seara o ia pe soția lui de la spa ?

Dar, care este diferența dintre cel mai bun fotbalist din clasa mondială și un simplu jucător de strada, care bate mingea...

La ce trebuie să te gîndești la procurarea unui gazon?

Nu este un lucru simplu - de a tinde spre ideal, în special atunci cînd merge vorba despre amenajarea spațiului personal, casei, vilei sau al ogrăzii. Chiar și în condițiile actuale este dificil de descurcat în metodele corecte și modurile de a face ordine în casa ta, nediscutînd despre o vastă...

Date de contact

telefon

Sectia pompe si irigare:

Tel: 252-2-34-99

fax: 078-095-923

Servicii de amenajări:

fax: 252-2-34-99

Tel: 079-584-308

Sectia semințe:

fax: 252-2-66-83;

Tel: 079-990-516

Contabilitate

Tel: 079-762-163

fax: 252-2-65-03

adresa

Moldova, Drochia,

Str. 31 August 33. MD5200

`
Designed &
Developed by
Loading