La ce trebuie să te gîndești la procurarea unui gazon?

Nu este un lucru simplu - de a tinde spre ideal, în special atunci cînd merge vorba despre amenajarea spațiului personal, casei, vilei sau al ogrăzii. Chiar și în condițiile actuale este dificil de descurcat în metodele corecte și modurile de a face ordine în casa ta, nediscutînd despre o vastă gamă de propunere pe piețele specializate.

Și, dacă cu reparația casei sau vilei totul este mai mult sau mai puțin clar, pentru că cetățenii noștri demult sau obișnuit cu schimbări, iar iată cu terenurile de pămînt  și curțile - pînă  în prezent rămîn un mister pentru o majoritate. Dar, această problemă cu ușurință poate fi rezolvată de angajații " Agrovilla ".

Experții calificați vă vor ajuta să vă descurcați în următoarele :

La ce să te gîndești la cumpărarea unui gazon ;
Cum să alegi corect gazonul verde potrivit în fiecare caz ;
Cum să distribui eficient fondurile,ca să rămîi sătisfăcut ;
Ce echipament să procuri pentru îngrijirea gazonului ;
Și pentru ce îndeobște trebuie tot asta de început ;

În prezent deja nu uimești pe nimeni cu vile de trei etaje în oraș sau sat. Pentru că, dacă dumneavoastră deja  va-ți procurat o casă frumoasă și ați amenajat-o pe ultimul pic al modei, e și timpul de a vă gîndi la terenul din jurul casei. Cu mult mai elegant arată o casă, dacă este înconjurată de un gazon frumos, care bucură ochii și sufletul.

Cu " Agrovilla " viața devine mai ușoară. Aici vi se va oferi întotdeauna soluția perfectă pentru orice problemă.Dacă  încă nu va-ți decis cu amenajare gazonului dvs, vă vom sfătui gazonuri pentru odihnă și plimbări cu familia, pentru un mic parc în spațiul dvs cu posibilitatea de a sădi pe viitor diferite plante, copaci, pentru jocuri active în sînul naturii, picnicuri, etc. Totul, ce vă rămîne este să decideți  varianta convinabilă, dacă dvs planificați să efectuați totul ce a fost enumerat mai sus.

Momentul principal înaintea procurării gaazonului verde va fi pregătirea terenului pentru el. Specialiștii recomandă să împărțiti lucrul în două etape:

- Plivitul pămîntului(slăbirea,îndepărtarea buruienilor)
- Săturația solului cu substanțe nutritive cu ajutorul îngrășămintelor speciale(cît se poate de ecologice)

Deasemenea, este importantă și întrebarea calității terenului pentru plantarea gazonului. Deoarece nu toți proprietarii de vile dețin terenuri drepte în jurul casei, posibil să aibă necesitatea de a petrece lucrări pentru nivelarea solului. Trebuie de luat în considerație faptul că atunci cînd se efectueaza irigarea gazonului, apa nu trebuie să stagneze în anumite locuri. Pentru aceasta este necesar calculul planului de lucru în construcție. Aceasta nu este atît de dificil,cum poate să pară la prima vedere, totuși este foarte important pentru îngrijirea ulterioară a gazonului.

Cu aceste probleme se vor descurca eficient profesioniștii special instruiți în domeniu. Și chiar se recomandă de a încredința anume lor, aceste etape de lucru, pentru că în caz de îngrijire corectă a gazonului, el vă va servi pentru mai mulți ani, aducînd bucurie familiei și celor dragi.

Nu mai puțin important, este și întrebarea consumurilor fizice și materiale pentru amenajarea gazonului. Și aici specialiștii " Agrovilla " sunt gata să vă ofere o gamă largă de servicii și propuneri speciale, selectînd mărfuri pentru clienți în așa mod, pentru ai satisface toate dorințele lui și ai minimiza consturile. Cît e de plăcut, cînd cineva se face griji de dvs și se stăruie să vă îndeplinească capriciile. Cu " Agrovilla " aceasta se transformă în realitate !

Aici vei găsi tot de ce ai nevoie la diferite faze pentru dezvoltarea unui gazon verde:

- Echipamente și alte mjloace pentru începutul etapei inițiale de pregătire
- gazoane de calitate pentru toate ocaziile vieții
- Echipamente exclusive pentru îngrijirea gazonului de la producători autohtoni și străini
- Consultații și recomandații exclusive de la specialiști la orice etapă de lucrări.

Dacă dvs încă vă gîndiți, să vă ocupați de sădirea gazonului verde lîngă casă, pur și simplu adresați-vă  personalului nostru. În " Agrovilla " vă vor ajuta să selectați materiale calitative pentru lucrări preventive, pentru sădirea gazonurilor în scopuri diferite, precum  și echipamente speciale pentru îngrijirea ulterioară a noului gazon. Vă vom recomanda, cum să pregătiți corect  solul sub gazon, cum să-l îmbogățiți cu substanțe nutritive, să creșteți anumite plante și copaci, pentru a transforma gazonul dvs - " în gazonul viselor dvs "

Deja nu mai stă întrebarea, avem nevoie de gazon sau nu. Acum stă întrebarea, sunteți gată de a primi ceea ce ați visat? A venit timpul să vă alintați  și să începeți o viață nouă cum v-ați dorit !

" Agrovilla " - întotdeauna gata de a veni în ajutor !

Cum sa ai grija de gazonul perfect

O ingrijirea perfectă a gazonului  ar trebui să fie de zi cu zi, în caz contrar toate eforturile anterioare vor fi în zadar. Primul pas ar fi de a înțelege ce fel de lucrari si la ce vreme trebuesc facute pentru terenul dat, de a face un plan de lucru, apoi cu  emoții pozitive de facut...

Diferența dintre deținătorul celui mai bun gazon și vecinul său

Care este diferența dintre pilotul « Formula 1 » și un simplu șofer, care în fiecare dimineață își duce bosul la serviciu, iar seara o ia pe soția lui de la spa ?

Dar, care este diferența dintre cel mai bun fotbalist din clasa mondială și un simplu jucător de strada, care bate mingea...

La ce trebuie să te gîndești la procurarea unui gazon?

Nu este un lucru simplu - de a tinde spre ideal, în special atunci cînd merge vorba despre amenajarea spațiului personal, casei, vilei sau al ogrăzii. Chiar și în condițiile actuale este dificil de descurcat în metodele corecte și modurile de a face ordine în casa ta, nediscutînd despre o vastă...

Date de contact

telefon

Sectia pompe si irigare:

Tel: 252-2-34-99

fax: 078-095-923

Servicii de amenajări:

fax: 252-2-34-99

Tel: 079-584-308

Sectia semințe:

fax: 252-2-66-83;

Tel: 079-990-516

Contabilitate

Tel: 079-762-163

fax: 252-2-65-03

adresa

Moldova, Drochia,

Str. 31 August 33. MD5200

`
Designed &
Developed by
Loading