Diferența dintre deținătorul celui mai bun gazon și vecinul său
casilka.jpg

Care este diferența dintre pilotul « Formula 1 » și un simplu șofer, care în fiecare dimineață își duce bosul la serviciu, iar seara o ia pe soția lui de la spa ?

Dar, care este diferența dintre cel mai bun fotbalist din clasa mondială și un simplu jucător de strada, care bate mingea într-o poartă ruginită al unui teren părăsit ?

Cu ce proprietarul unui gazon verde de lux diferă de toți vecinii săi, care privesc cu invidie în curtea sa, conştientizînd slăbiciunea lor ?

Răspunsul este unul - diferența dintre aceste exemple este doar în clase. Dar clasa decide totul !

Nu poți fi un mare pilot sau fotbalist fără apel, fără  lucru sîrguincios și fără un pic de noroc. Nu poți deveni deținătorul uni gazon perfect fără muncă sîrguincioasă și încă un mic secret - de la cel mai bun furnizor de echipamente pentru  grădinării și specialiști perfecți, care sunt gata să se împartă cu timpul și experiența sa.

 Mulți vînd echipamente pentru menținerea gazonului în stare curată, iar noi, printre altele, vă oferim cea mai înaltă calitate a serviciilor, orientați spre acei oameni, care s-au deprins să fie primii în toate. Și aceasta nu este doar un capriciu al modei, aceasta este conștientizarea că viața frumoasă - este rezultatul muncii. Lucrul înnobilează omul și îi dă sens activității.

Nu este un secret,că să inviți prietenii și cunoscuții în ospeție, dacă ai cu ce-i uimi. De ce să nu-i surprinzi cu un gazon magnific, unde poți organiza un mare picnic, să organizați copiilor jocuri active, de masă și doar să te bucuri de aer  curat și să te simți un unic întreg cu natura ?

Vorbind mai exact, proprietarul unui gazon perfect, se diferă  de ceilalți prin următoarele:

- gazonul amenajat frumos lîngă  casă, care vă provoacă satisfacție zi și noapte ;
- Posibilitatea de a petrece pe gazonul verde, bine îngrijit diferite sărbători, chiar și nunți, ca în cele mai bune filme din Hollywood ;
- Spațiu destul pentru jocurile copiilor, cu posibilitatea de a monta complexuri de jocuri ;
- Plimbări desculț,mai ales după roua de dimineața, care vă încarcă cu energia pămîntului  dis-de-dimineață ;
- Aer curat,care nu mai poate fi întîlnit în oraș ;
- Posibilitatea de a folosi toate realizările de design peisagistic(exemplu, sădirea speciilor de flori și copaci doriți, construcția compozițiilor din piatră, construcția bazinului lîngă gazon).

Oare toate aceste benificii nu vă convig să vă ocupați de amenajarea ganolui chiar acum ? Mai ales că aveți la dispoziția dvs echipa de speclaliști , gata să vină în ajutor la prima convocare.

Vă sfătuim, vă arătăm cum să îngrijiți corect de gazonul perfect, vă vom selecta cele mai bune echipamente pentru îngrijirea gazonului verde, vă oferim lucrători competenți, care singuri vor menține gazonul dvs în regulă, dacă nu vă ajunge timp pentru aceasta și vă vom atrage cu prețuri unice.

Și lasă vecinii să se piardă în miracole, cum dvs sunteți deținătorul unui gazon de lux în așa răstimp scurt. Dvs puteți astăzi deacum să vă bucurați de roadele tehnologiilor moderne.Verificați, că familia va aprecia și nu o singură dată vă va mulțumi pentru această minune.
Oferiți-vă dvs și  celor apropiați acest vis !

;

Cum sa ai grija de gazonul perfect

O ingrijirea perfectă a gazonului  ar trebui să fie de zi cu zi, în caz contrar toate eforturile anterioare vor fi în zadar. Primul pas ar fi de a înțelege ce fel de lucrari si la ce vreme trebuesc facute pentru terenul dat, de a face un plan de lucru, apoi cu  emoții pozitive de facut...

Diferența dintre deținătorul celui mai bun gazon și vecinul său

Care este diferența dintre pilotul « Formula 1 » și un simplu șofer, care în fiecare dimineață își duce bosul la serviciu, iar seara o ia pe soția lui de la spa ?

Dar, care este diferența dintre cel mai bun fotbalist din clasa mondială și un simplu jucător de strada, care bate mingea...

La ce trebuie să te gîndești la procurarea unui gazon?

Nu este un lucru simplu - de a tinde spre ideal, în special atunci cînd merge vorba despre amenajarea spațiului personal, casei, vilei sau al ogrăzii. Chiar și în condițiile actuale este dificil de descurcat în metodele corecte și modurile de a face ordine în casa ta, nediscutînd despre o vastă...

Date de contact

telefon

Sectia pompe si irigare:

Tel: 252-2-34-99

fax: 078-095-923

Servicii de amenajări:

fax: 252-2-34-99

Tel: 079-584-308

Sectia semințe:

fax: 252-2-66-83;

Tel: 079-990-516

Contabilitate

Tel: 079-762-163

fax: 252-2-65-03

adresa

Moldova, Drochia,

Str. 31 August 33. MD5200

`
Designed &
Developed by
Loading